Найкращі геймерські крісла для хворої спини

Статична поза у тривалих ігрових сесіях призводить до виникнення неприємних чи навіть болісних відчуттів в області плечей, шиї, попереку. А за наявності в анамнезі проблем з опорно-руховим апаратом ситуація швидко погіршиться. Щоб уникнути цієї проблеми, виробники розробляють функціональні ігрові стільці анатомічної форми з бездоганно продуманою ергономікою. І це — одне з базових придбань як для геймерів, так і для всіх, хто проводить багато часу за комп'ютером.

Hator — найкращий вибір для турботи про здоров'я спини

Один із провідних брендів товарів для геймерів приділяє особливу увагу створенню меблів. Серед найкращих моделей, які допоможуть розслабитися та прийняти комфортну позу:

Arc X; Sport Essential; Darkside PRO.

Серед основних переваг, які мають геймерські крісла Hator, варто виділити:

наповнювач — піна високої щільності, що забезпечує хорошу підтримку та запобігає деформації сидіння; ергономічні підлокітники — регульовані 3D- та 4D-елементи, які дозволяють налаштувати оптимальну висоту та кут нахилу; спинка, що розкладається, — щоб зняти втому, варто ненадовго розкласти крісло та зайняти горизонтальне положення, давши тілу заслужений відпочинок і розслаблення.

Усі моделі крісел Hator поставляються зі зручними подушками для шиї та попереку, розташування та розмір яких вибрано відповідно до анатомії людського тіла. Система регулювання дозволяє налаштувати конструкцію під потреби власника, підбираючи висоту, нахил та інші параметри.

Razer Enki — функціональна та зручна модель

Відмінна деталь цієї серії — збільшений розмір плечових арок, зафіксованих під кутом 110⁰, що дарує максимальний комфорт. Серед основних переваг:

збільшений розмір сидіння; регульований підголівник із високощільної піни з ефектом пам'яті; вбудована арка для попереку для повноцінної підтримки тіла, що знижує стомлюваність.

Це чудове поєднання м'якості сидіння та жорсткості спинки, ідеальне для здоров'я хребта. Розташування поворотників легко відрегулювати, щоб руки були розслаблені.

DXRacer King — стильне рішення для комфорту та задоволення

Міцний, надійний каркас здатен витримати значне навантаження, завдяки чому він підходить власникам високого зросту. Виробник ретельно продумав кожну деталь:

регульовані 4D-підлокітники зі щільним наповненням; спинка з можливістю вибору кута нахилу з механізмом фіксації в заданому положенні; додаткові подушки, які легко можна змінити.

Hator, DXRacer, Razer заслужено посіли провідні позиції у сфері виробництва товарів для геймерів. Крісла від топових виробників — найкращий вибір для здоров'я спини.


Переглядів: 652
Поширень: 0

Останні новини