Світ офлайн та онлайн зустрінуться у Вінниці! У неділю дітей вразить прем’єра «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс»

У неділю у Вінниці пройде вражаюча прем'єра і єдиний показ інтерактивної шоу-вистави «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс», що створена за мотивами трьох найпопулярніших ігор для дітей нашого часу.

22 жовтня об 11.00 у театрі ім. Садовського дітей і батьків чекають найнезабутніші враження і море позитивних емоцій: інтерактиви, танці, ігри, чарівні перетворення і переміщення у просторі та часі.

Світ офлайн та онлайн зустрінуться у новій реальності!

Поєднання живої вистави та додаткової реальності яскрава «фішка» цієї грандіозної сучасної шоу-вистави. Завдяки унікальному формату всі маленькі глядачі відчують себе частиною неймовірно захопливої історії. Діти зможуть взаємодіяти зі сценою, знищуючих злих зомбі за допомогою своїх мобільних телефонів, розповідають організатори компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Буде яскраво, цікаво та весело! Ці шалені пригоди запам’ятаються всім.

Крім того, після вистави всі бажаючі зможуть сфотографуватися з улюбленими героями.

«Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс» — це продовження нашумілої шоу-вистави, яка вразила Вінницю у травні. У прем’єрі будуть нові герої із Roblox, новий захоплюючий сюжет і нові незабутні пригоди.

Події розгорнуться навколо лиходія Чітера, мета якого захопити світи Minecraft, Brawl Stars та Roblox. Протидіяти Чітеру буде безстрашний герой Стів, який врятує Бравлерів та Роблокс, а потім зійдеться у двобої з Чітером. А яким буде фінал захопливих пригод залишається головною інтригою шоу.

Під час шоу-вистави у дітей з'явиться можливість поринути в атмосферу своїх улюблених ігор, познайомитися із героями ближче, а також разом вирушити назустріч пригодам.

— Діти будуть у захваті, а батьки від того — подвійно щасливі! У виставі буде дуже багато танців і величезна кількість інтерактивів із глядачами, тож цікаво і весело буде всім!гарантують організатори.

Не пропустіть грандіозну прем’єру для всієї родини «Майнкрафт та Бравл Старс рятують Роблокс» у неділю, 22 жовтня, об 11.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Квитки на шоу-виставу купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».


Теги: Вінниця

Переглядів: 1281
Поширень: 0

Останні новини