Солодкий прояв уваги: що подарувати співробітникам і бізнес-партнерам на Новий рік

Хоча на дворі ще жовтень, час до Нового року пролетить “як завжди, непомітно”. Отже, зараз - вдалий момент, щоб подбати про подарунки рідним та близьким. А якщо ви є керівником компанії - не забудьте привітати зі святами своїх працівників та бізнес-партнерів.

Ви можете придбати презенти окремо, однак значно зручніше зробити це гуртом. До того ж, на ринку є відповідні пропозиції. Наприклад, у "Майстерні подарунків" https://maysternya-podarunkiv.com/ru/product-category/novortchn-korporativn-podarunki-ru/  є чималий вибір солодощів. Це презенти високої якості, які також виглядають привабливо. А ще їх можна оздобити вашим логотипом.

Які є варіанти подарунків?

Так, можна довго думати, що саме подарувати, однак солодощі - практично безпрограшний варіант. При цьому можна обрати з цілого розмаїття - як просто смачних подарункових наборів, так і навіть інтерактивних.

Наприклад, шоколадний конструктор “Новорічна ялинка” - це набір, завдяки якому можна створити дві шоколадні ялинки з білого та молочного французького шоколаду. Так ви даруєте не лише смачненьке, а й можливість отримувачу такого подарунка відчути себе у ролі шоколатьє.

Також чудовим варіантом може бути набір, до якого входить відразу три види шоколаду: чорний з горіхами та фруктами, молочний з міксом горіхів і чорний з ківі та фісташкою. До цього додається шоколадна паста з фундуком, солона карамель і свіжообсмажена кава. Тож фактично ви даруєте одразу цілий комплект для приємного солодкого вечора.

Також у якості подарунка добре підійде такий варіант - ніжний білий шоколад, шоколадна паста з фундуком та гарячий шоколад зі смаком горіха. Така смакота здатна буде зігріти та додати настрою у будь-яку погоду.

Ваші колеги полюбляють трюфель? Зверніть увагу на колекцію POEME – у ній є вісім оригінальних трюфельних цукерок у презентабельній подарунковій упаковці: трюфель “Полуниця-Базилік”, “Лайм-Обліпиха”, “Шоколад”, “Кокос-Мигдаль”, “Шоколад-Вишня”.

Також є, наприклад, набори для любителів чаю - до нього входить чотири сорти цього запашного напою (зелений з фруктами, класичний чорний, з бергамотом, з суданською трояндою). Загалом, обирати є з чого.

У будь-якому випадку, пам’ятайте, що корпоративні подарунки - це прояв уваги та вдячності до співробітників, який вони обов’язково оцінять. А даруючи презенти бізнес-партнерам або іншим групам людей поза межами вашої компанії, ви додаєте плюсів до її іміджу та привертаєте до неї увагу.

Фото з сайту "Майстерні подарунків"


Переглядів: 571
Поширень: 0

Останні новини