На Вінниччині викрили двох зловмисників, причетних до угону мопеда та крадіжки

16 жовтня працівники поліції розшукали 19-річного та 37-річного жителів міста Погребище, які незаконно заволоділи транспортним засобом та скоїли крадіжку майна місцевого жителя. За такі правопорушення зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції з повідомленням про незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку електроінструментів звернувся 54-річний потерпілий, мешканець м. Погребище. Чоловік розповів, що викрадене майно, а саме: мопед SABUR, болгарка та електродрель знаходились у приміщенні літньої кухні за місцем його проживання. 

За словами начальника Відділу поліції № 4 Вінницького райуправління Андрія Лазарчука, в ході проведення розшукових заходів поліцейські оперативно встановили зловмисників, причетних до скоєного. Ними виявились жителі м. Погребище. У вчиненому правопорушники зізнались. 

Як з’ясувалось, чоловіки раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Транспортний засіб та інше майно потерпілого вилучені.

Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру.

За цими фактами поліцією проводяться досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у досудових розслідуваннях здійснюється Немирівською окружною прокуратурою.



Переглядів: 521
Поширень: 0

Останні новини