За місяць крав понад 20 разів: правоохоронці Вінниччини розшукали 44-річного раніше судимого зловмисника

Вінницька поліція повідомляє, що правопорушник протягом місяця вчинив понад двадцять злочинів на території Вінницької та Одеської областей. Оперативники відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління встановили та розшукали правопорушника у м. Балта. Тепер фігуранту загрожує до 8 років позбавлення волі.

За словами начальника відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління Вадима Революка, у період з 22 по 24 вересня до поліції надійшли повідомлення серію злочинів, вчинених на території Ольгопільської сільської громади Гайсинського району. Оперативними заходами поліцейські встановили причетність до цих правопорушень раніше судимого за аналогічні злочини 44-річного мешканця м. Балта Одеської області.

У ході проведення слідчо-розшукових дій правоохоронці з’ясували про те, що зловмисник проникав до домоволодінь місцевих мешканців, звідки викрадав майно та збував його на ринку.

Під час досудового розслідування встановлено, що зловмисник також причетний до вчинення майнових злочинів на території Одеської області.

Частину викраденого вилучено.

Тривають слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

За цими фактами слідством розпочато досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 493
Поширень: 0

Останні новини