У Вінниці п'яний молодик викрав мотоцикл у військовослужбовця

Вінницька поліція повідомляє, що правопорушник, який із 1,69 проміле алкоголю в організмі викрав двоколісний транспортний засіб у військовослужбовця, поміщений до ізолятора тимчасового тримання. За таке правопорушення йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Вчора, 25 вересня, близько 18:00 до поліції звернувся 25-річний вінничанин з повідомленням про незаконне заволодіння його мотоциклом. Згодом неподалік він побачив поліцейських та вирішив підійти до них.

Виявилось, на повідомлення від небайдужих містян, які побачили чоловіка у нетверезому стані штовхаючого мотоцикл, прибув екіпаж патрульної поліції. Під час реагування на повідомлення було встановлено, що нетверезий чоловік штовхає чужий мотоцикл, який був припаркований неподалік по вул. Брацлавській і власник двоколісного транспортного засобу щойно підійшов.

За словами начальника відділу поліції № 1 Вінницького райуправління поліції Юрія Голуба, на місце події прибула слідчо-оперативна група правоохоронців та задокументувала злочин. Поліцейські встановили особу викрадача. Ним виявився 22-річний житель Жмеринського району. Речовий доказ - мотоцикл, вилучено. 

Результат освідування чоловіка показав наявність алкоголю у його організмі 1,69 проміле.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі.

Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.



Переглядів: 699
Поширень: 0

Останні новини