На Вінниччині затримано 11 осіб, які хотіли нелегально проникнути у Молдову

Прикордонники Могилів-Подільського загону за останні декілька днів затримали одинадцять громадян України, які мали намір незаконно перетнути кордон з іншою країною, - повідомляє Могилів - Подільський прикордонний загін.

Семеро з цих людей були знайдені поблизу державного кордону в районі "Ямпіль". Шестеро з них планували перейти кордон, плаваючи через річку Дністер, тоді як один вибрав сушу і спробував потрапити в Придністровський регіон Молдови. Окрім цього, прикордонники затримали ще одну особу, яка також намагалася незаконно перетнути кордон поза пунктом пропуску.

Усі ці затримані особи отримали адміністративні протоколи за статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка стосується незаконного перетинання державного кордону. Справи на них направлені до суду.

Також було виявлено, що троє інших людей намагалися перетнути кордон, використовуючи підроблені документи у пункті пропуску "Могилів-Подільський". Прикордонники помітили, що тимчасові посвідчення військовозобов'язаних та довідки на військовослужбовців, які виїжджають за кордон, були фіктивними і містили ознаки підробки. Відносно цих осіб прикордонники повідомили компетентні правоохоронні органи про можливість вчинення злочинів.



Переглядів: 792
Поширень: 0

Останні новини