Український Професор X: 24-річний Євгеній Нотевський установив рекорд з найбільшою кількістю вищих дипломів в країні

Керівниця реєстру рекордів України Лана Вєтрова cповіщає, що 18 вересня 2023 року в Києві , було зафіксувано національний рекорд в категорії "Наймолодший громадянин України, який здобув найбільшу кількість вищих освітніх дипломів в країні".

Цей рекорд належить 24-річному Євгенію Нотевському, який став дипломованим фахівцем в 5 вищих навчальних закладах, і це наймолодший до 25 років чоловік, який досяг такого досягнення. З вересня 2016 року до грудня 2022 року, протягом трохи більше шести років, Євгеній здобув освіту в галузях економіки, права, менеджменту, державного управління та місцевого самоврядування і харчових технологій. Чотири з п'яти отриманих ним дипломів мали відзнаку. Під час навчання він отримував іменні академічні стипендії Президента України (2019), Премії Київського міського голови за видатні досягнення молоді у розвитку столиці України - міста-героя Києва (2019) та іменні академічні стипендії Верховної Ради України (2020).

Наразі Євгеній Нотевський здобуває докторську освіту (PhD) в галузі менеджменту на другому курсі у своєму університеті-альма-матер - ДВНЗ "КНЕУ ім. Вадима Гетьмана". Крім того, він є головою громадської організації "МООЛМС «МОЛОДЬ – МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» і очолює Волонтерський штаб Миколаївської області.



Переглядів: 726
Поширень: 0

Останні новини