Будівництво житлового комплексу у Вінниці: новий крок у програмі муніципального житла

На вулиці Привокзальній у Вінниці продовжується будівництво десятиповерхового житлового комплексу в рамках Програми "Муніципальне житло ВМТГ". Уже завершено будівництво підземного паркінгу з подвійним призначенням та проведено зовнішні комунікації до будинку, а також побудовано перший поверх. В даний момент проводиться монтаж вертикальних конструкцій другого поверху, - повідомляє міська рада.

Заступник міського голови, Андрій Очеретний, підкреслив, що основну увагу у наданні квартир віддають військовослужбовцям, які зараз перебувають на передовій і захищають Україну.

“Для них виділили найбільшу квоту - 30 квартир. Наразі маємо вже 22 учасників і ще 8 об’єктів інвестування виділили на додаткову реєстрацію. У будинку також житимуть люди з числа ВПО, бюджетники, люди з інвалідністю, багатодітні та молоді сім’ї”, – сказав Андрій Очеретний.

Вартість 1 квадратного метра житла в об'єктах інвестування складає 27 900 гривень, що залишається однією з найнижчих на первинному ринку житла у Вінниці. 

З 25 вересня по 8 жовтня 2023 року триває додаткова реєстрація для тих, хто бажає приєднатися до цієї Програми. Всі зацікавлені можуть долучитися до проекту.



Переглядів: 882
Поширень: 0

Останні новини