Своєчасна доставка побутової техніки з Європи в Україну: як організувати?

Якщо ви маєте намір облаштувати будинок стильною й функціональною побутовою технікою, і водночас не готові витратити цілий статок, придбайте все необхідне онлайн у Європі. Таким чином ви непогано заощадите, навіть якщо взяти до уваги вартість міжнародної доставки. Де шукати найкращі пропозиції та як оформити замовлення з доставкою в Україну — розповідаємо у статті.

Основні причини замовляти побутову техніку за кордоном

Якщо ви сумніваєтеся, що побутова техніка з Європи — це вигідно, то наступні аргументи переконають вас оформити замовлення в європейському інтернет-магазині:

Нижча ціна. Українські ритейлери включають у вартість імпортних товарів витрати на логістику та маркетингові активності. Замовляючи товари за кордоном, ви не переплачуватимете. До того ж на офіційних сайтах брендів часто організовуються вигідні акції. Чималий асортимент. Варто зазначити, що на європейських сайтах зазвичай новинки з’являються раніше, ніж в Україні. Висока якість. Ритейлери дбають про свою репутацію та не ризикують продавати неякісні фальсифікати.

Важливий момент, який потрібно враховувати: замовлення доведеться чекати. Зазвичай посилки з Європи доставляють упродовж декількох тижнів. Відтак планувати придбання соковитискача чи мультиварки краще заздалегідь.

Найпопулярніші в Європі онлайн-магазини побутової техніки 

Європейці зазвичай замовляють побутову техніку на таких сайтах:

Amazon; Otto; Notebooksbilliger; Alternate; Media Markt.

Інтерфейс згаданих онлайн-майданчиків простий та інтуїтивно зрозумілий. Знайти необхідні товари й замовити їх неважко. Незнання мови також не стане на заваді, бо можна користуватися онлайн-перекладачем.

Логістичні моменти: як отримати посилку з Європи в Україні

У багатьох європейських онлайн-магазинах не передбачено безпосередньої доставки в Україну, проте завдяки форвардинговим компаніям, скажімо, Ukraine Express, організувати доставку замовлення легко. Умови прості:

Зареєструйтеся на сайті, після чого ви дізнаєтеся адреси складів на території ЄС для онлайн-шопінгу. Виберіть та оплатіть товари. Неодмінно звертайте увагу на технічні характеристики моделей та відгуки покупців. Оформте доставку на одну з адрес складів форвардера. Посилки будуть отримані та відправлені в Україну. Заберіть замовлення у найближчому поштовому відділенні.

Розширюйте межі онлайн-шопінгу та переконуйтеся, що купувати побутову техніку за кордоном — просто й вигідно.


Переглядів: 519
Поширень: 0

Останні новини