У Вінниці відзняли відеокліп «Небо», де головними танцюристами є дівчата на візках

Соціальний кліп на пісню Святослава Вакарчука «Така, як ти» покажуть Україні і подадуть до участі у Міжнародному конкурсі «ЛУЧШИЕ ИНКЛЮЗИВНЫЕ ПРАКТИКИ – 2018», який організовує громадська некомерційна організація «Inclusive Practices». У кліпі знімалось п’ятеро дівчат з ГО «Гармонія» під керівництвом хореографа і керівника вінницької Школи танцю сучасної хореографії «Болеро» Тетяни Чистякової.

За словами хореографа-постановника Тетяни Чистякової, танцювальна група «Гармонія-Болеро» працювала у таких локаціях: біля літака та фонтану, що на Вишенці. А для того, щоб відзняти ролик довелось змінити режим роботи фонтану – він працював з шостої ранку.

«Дівчата займаються танцями півтора року, ми уже їздили з виступами і спектаклями до Одеси і Хмельницького. Головне, що завдяки танцю вони втілюють свою мрію: мрію літати – ходити. «Небо» - це  не просто кліп. Ми хочемо показати і надихнути людей, особливо тих, у кого давно опустились руки, що відбувається з тими, у кого давно «опустились» ноги. Найголовніше усе робити з любов’ю, тоді усе рухається і є результат,» - говорить Тетяна Чистякова.

Відео оброблять і озвучать чотирма мовами: російською, українською, англійською і мовою жестів. Зйомки здійснювали за допомогою трьох камер і одного дрона завдяки вінницькій відеостудії.

Творча танцювальна група «Гармонія-Болеро» поки ще немає офіційної назви колективу, проте, презентувала себе у інших містах, таких, як Одеса і Хмельницький, у спектаклях. У кліпі знімались Людмила Нетскіна, Світлана Петрищева, Юлія Воровська, Сюзанна Жуковська, Наталі Геращенко та Тетяна Чистякова. Зазвичай танцювальна група дівчат на візках займається у МПМ «Зорі» чи у приміщенні «Гармонії», що розташовано у Вінниці за адресою Винниченка, 5.

Мета Міжнародного конкурсу «ЛУЧШИЕ ИНКЛЮЗИВНЫЕ ПРАКТИКИ – 2018» - популяризація успішного досвіду інклюзивних практик. До складу журі конкурсу входять експерти з інклюзивних практик Фінляндії, Великобританії і США.



Вулиці: КОСМОНАВТІВ

Переглядів: 3440
Поширень: 2

Останні новини