Викрадена і побита: жінка протягом доби намагалась покликати на допомогу

У Вінниці поліцейські затримали підозрюваних у розбійному нападі на жінку, яка була зв'язана та побита. Протягом майже доби потерпіла не могла вибратись зі своєї квартири, щоб покликати на допомогу. Однак наступного ранку їй вдалося це зробити. Крики жінки почули її сусіди, які відразу викликали поліцію та швидку допомогу.

Правоохоронці встановили, що потерпіла була рієлторкою. Другого вересня вона здала в оренду квартиру на дві доби чоловікові та жінці. Коли час оренди підійшов до кінця і квартиранти повинні були виселитись, жінка прибула за вказаною адресою. Але в момент, коли вона увійшла до помешкання, її силоміць затягнули в квартиру, почали бити і погрожувати ножем. Один із нападників був чоловіком, який орендував квартиру, а інший – невідомою особою. Зловмисники зв'язали жінку, взяли сумку з 6 тисячами гривень, мобільний телефон і зникли. 

Поліцейські виявили осіб, які скоїли цей напад, протягом кількох годин. Вони виявилися жителями Житомирської та Херсонської областей, віком 47 і 49 років, які недавно вийшли з місць позбавлення волі, де відбували покарання за подібні злочини.

Фігурантів злочину було затримано спецпризначенцями КОРДу та оперативниками у місті Житомир.



Переглядів: 800
Поширень: 0

Останні новини