Вирішив покататися: поліція Ладижина спіймала чоловіка, який викрав автомобіль

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> 2 вересня, поліцейські знайшли 31-річного правопорушника, який, бувши напідпитку, незаконно заволодів автомобілем пенсіонера. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі. Деталі розповідає головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Справа в тому, що 62-річний мешканець села Ситківці, що входить до Райгородської сільської громади, звернувся до поліції, конкретно до відділення поліції № 3 Гайсинського райуправління. Він повідомив про те, що його автомобіль ВАЗ-2107, який він залишив біля готелю у місті Ладижин, зник.

За словами начальника Відділу поліції № 3 Гайсинського райуправління, правопорушник помітив відчинений автомобіль на парковці і, відчувши відсутність власника, підключився до дротів запалення, сів за кермо та виїхав з місця події. Інформацію про цей злочин передали всім поліцейським нарядам для орієнтування та розшуку.

Інспектори УПП у Вінницькій області ДПП по орієнтуванню встановили зловмисника на блокпосту поблизу с. Махнівка Хмільницького району. Причетним до злочину виявився 31-річний житель Житомирщини. Результат освідування чоловіка показав наявність алкоголю у його організмі 2,89 проміле. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.
Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідчими Відділу поліції № 3 Гайсинського райуправління розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 5 років ув’язнення.


Переглядів: 691
Поширень: 0

Останні новини