Чим зайнятися туристу у вихідні у Вінниці?

Вінниця вабить мандрівників своїми красивими вуличками, смачною кухнею та шикарними краєвидами Південного Бугу. Тут так багато різних пам'яток, що обійти їх усі навіть за кілька днів навряд чи вийде. Але сьогодні ми підготували для вас ексклюзивний список цікавих місць і розваг, які допоможуть провести час у місті з максимальною користю.

Однією з візитівок Вінниці вважаються її трамвайчики. Вони привезені із самої Швейцарії. Це абсолютно безшумний та екологічний транспорт, яким можна дістатися практично в будь-яку точку міста.

Якщо ви гурман, то обов'язково завітайте до магазину «Солодка мрія». Тут продають справжній мармелад, який набагато смачніший за будь-які цукерки. Його виготовляє Вінницький завод фруктових концентратів.

Плануючи винайняти житло, зверніть увагу на район, де розташований фонтан «Рошен». Тут можна буде ввечері помилуватися світломузичним шоу, воно триває щонайменше 3 години.

У Вінниці є музей-садиба Пирогова. Це відомий на весь світ хірург, який привніс багато інновацій у воєнну медицину. Поряд із будинком, де він колись проживав, облаштували великий меморіальний парк. На його території розташована церква-некрополь, де покоїться прах великого вченого.

Якщо в місті ви зустрінете табличку з написом, що на газоні можна відпочивати, не дивуйтеся — це справді так. Тут спеціально відведені місця, де можна посидіти в тиші та з'їсти якийсь куплений поряд фастфуд. Ну а після смачного обіду вирушайте на прогулянку пароплавом. Він курсує Південним Бугом і дає змогу побачити Вінницю із зовсім іншого боку.

Зрозуміло, є у Вінниці розваги і для азартних людей. Наприклад, нещодавно тут відкрили свої представництва популярні букмекерські контори Латвії. Причому, щоби зробити ставку на спорт у них, навіть не потрібно виходити з дому. Проста реєстрація через інтернет займає всього пару хвилин, а новачкам після неї ще й вітальні бонуси дають, залишиться лише вибрати відповідного букмекера за коефіцієнтами.


Переглядів: 898
Поширень: 0

Останні новини