Смертельна стрілянина в Дніпрі: поліцейський відкрив вогонь по водію авто

ТСН повідомляють, що вчора, 29 серпня, у місті Дніпро сталася подія, під час якої патрульний поліцейський відкрив вогонь по водію автомобіля. Цей чоловік не врахував вимог дорожніх правил, і після зупинки його автомобіля, він опирався поліцейським і виник конфлікт.

Деталі цього інциденту були розкриті в програмі "Сніданок з 1+1" представницею Державного бюро розслідувань, радницею з комунікацій, Тетяною Сапьян.

Згідно з її поясненнями, Державне бюро розслідувань (ДБР) розпочало розслідування даного інциденту за сприяння поліції. Кримінальне провадження було ініційовано за двома статтями: "умисне вбивство" та "перевищення службових повноважень".

"Правоохоронними органами було встановлено, що правоохоронці намагалися зупинити елітну автівку в середмісті Дніпра. Водій ігнорував законні вимоги ПДР. Що саме ігнорував, чому так трапилося, що це призвело до летального випадку – буде встановлено в процесі досудового розслідування. Вказано також нашими слідчими, що чоловік поводився досить агресивно і мав всі ознаки алкогольного сп'яніння. Вже під час інциденту правоохоронець застосував табельну зброю", - розповіла Сапьян.

За повідомленнями, 29 серпня в Дніпрі був затриманий патрульний поліцейський, на якого покладають підозру у вчиненні смертельного випадку стріляниною. Під час суперечки він використав свою службову зброю та відкривав стрільбу, здійснивши три постріли в спину пасажира. В результаті отриманих травм пасажир помер. Патрульного було затримано, і зараз проводиться розслідування цієї справи. За скоєне йому може бути призначено до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 1660
Поширень: 0

Останні новини