Переваги комбайнів Arbos

Комбайни та трактори італійської компанії Arbos є одними з флагманів, що представлені на ринку сучасної сільськогосподарської техніки. 

Особливості комбайнів Arbos

Зернозбиральні агрегати є незамінною машиною у сільському господарстві, тому каталог запчастин на комбайн arbos є дуже різноманітним та має величезний попит серед покупців. 

Серед найбільш затребуваних запасних частин виділяються наступні:

двигуни та системи охолодження; елементи системи жатки (гвинти, ножі, конвеєри); компоненти гідравлічної системи (насоси, мотори, клапани); деталі для електричної системи (акумулятори, стартери, генератори); комплектуючі для системи очищення зерна (сита, решітки, вентилятори); елементи ходової частини (осі, колеса, гусениці, підшипники); інша продукція.

Раніше виробництво техніки Arbos було зосереджено в Італії. Потім компанія зробила невелику перерву у своєму стрімкому розвитку, і зрештою виробничий процес переїхав до Китаю. Це додало нових виробничих потужностей та можливість вдосконалення технологій. Головною особливістю лінійки зернозбиральних комбайнів є барабанний тип влаштування. Він вважається найбільш надійним та довговічним. Тому досвідчені фермери надають перевагу таким машинам. Саме їх можна назвати справжньою «вічною класикою». 

Як обрати оптимальний зернозбиральний комбайн

Основний критерій вибору зернозбирального комбайну полягає у тому, щоб вірно оцінити площу земельного угіддя. Якщо площа складає менше ніж 300 га, достатньо буде одного приладдя, що працює за традиційним принципом, де соломотряс виступає як молотильне устаткування. Якщо площа угіддя перевищує 300 га, спеціалісти рекомендують взяти до роботи якнайменше два традиційні агрегати. Альтернативним варіантом стане більш сучасний комбайн, що функціонує за роторним принципом. Він має більшу продуктивність та менш вибагливий в обслуговуванні, але трохи дорожчий за собівартістю. 

Досвідчений фермер має враховувати, що вагу має не тільки комбайн, а й зерно, що він зібрав. Таким чином, щоб не пошкодити ґрунт та його плодючість, потрібно обрати між колесами або гусеничним типом пересування машини. Варто пам’ятати також про вологість та особливості місцевості.

Комбайни, що виробляються компанією Arbos, є якісними та надійними. Знайти необхідні запчастини для них не викликає великих складнощів. Саме це є їх основною перевагою. Такий комбайн стане незамінною механічною ланкою у сільськогосподарському ланцюгу. 


Переглядів: 610
Поширень: 0

Останні новини