У Вінниці курсанти поліцейського вишу впіймали наркоторговця

Перебуваючи у відпустці 19-річні курсанти поліцейського вишу Артем та Алла побачили у Вінниці чоловіка, який у чагарниках розкладав закладки. Зрозумівши що його помітили, наркозбувач спробував втекти, але майбутні правоохоронці наздогнали його і затримали.

Про цей випадок розповіли у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області. 

Затриманого вінничанина курсанти Національної академії внутрішніх справ побачили 14 серпня ввечері на провулку Привокзальному безпосередньо під час вчинення злочину. Вони вирішили підійти до чоловіка, але він відразу почав тікати. Заданюк Артем та Горобчук Алла наздогнали порушника і затримали його. Хлопець та дівчина навчаються на 2 та 3 курсі відомчого вишу та готуються працювати у підрозділах кримінальної поліції.

Під час документування злочину слідчі Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції вилучили у 31-ріного жителя Вінниці 23 підготовлених для продажу згортки з амфетаміном. До того ж поліцейські вилучили три дози психотропів, які зловмисник встиг розкласти та ще дві з місця його проживання.

Вилучені психотропи направленні експертизу. Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчим відділом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі.

Слідчі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру, а також обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: кримінал

Переглядів: 771
Поширень: 0

Останні новини