На Вінниччині за вихідні поліцейські розшукали всіх зниклих дітей

За вихідні на Вінниччині зникло п’ятеро діток. На разі вони всі вдома у безпеці та з ними все гаразд.

22 липня до поліції надійшло повідомлення від батьків 14-річного хлопчика про те, що у Вінниці їхній син пішов із дому та не повернувся. Дитину знайшли на ранок наступного дня співробітники кримінальної поліції та ювенальної превенції в одному з сіл Літинської громади. З’ясувалось, що хлопчик самовільно поїхав до діда, але пропустив свою зупинку і потім блукав населеними пунктами.

23 липня у Жмеринці мати випустила з поля зору свого 2-річного сина, він грався на подвір’ї та зник. Слідчо-оперативна група поліції за 15 хвилин розшукала хлопчика у сусідів заявниці.

Того ж дня ще одне малятко зникло з двору приватного домоволодіння. У м. Ямпіль матір дитини вийшла на вулицю у хатніх справах і не помітила, як за нею вибіг її 3-річний син. 

- Події з дітьми для нас передусім. Тож, отримавши повідомлення про те, що майже о півночі загубився 3-річний Ярославчик, шукати його відправились близько сотні правоохоронців, - начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Іван Іщенко.

Увесь особовий склад Могилів-Подільського районного відділу поліції та Ямпільського відділення був піднятий по тривозі. На місце події також оперативно прибули співробітники обласного главку, кінологи зі службовими собаками, ювенальні поліцейські, нацгвардійці, рятувальники та небайдужі місцеві мешканці. Усі до ранку прочісували населений пункт. Дитину, яка спала під кущем, знайшли близько 6-ї години. Зараз хлопчик із матір’ю знаходиться на обстеженні в лікарі.

24 липня місцеперебування 12-річної дівчинки вдалось встановити завдяки небайдужому громадянину, який, звернувши увагу на допис поліції у соціальній мережі про розшук дитини, побачив її на території однієї з вінницьких шкіл й зателефонував 102.

Ще один випадок стався у Вінниці. Поліцейські знайшли 12-річного втікача, який не в перше без попередження залишає своє місце проживання.

Поліція закликає берегти своїх дітей та не зволікати у разі їхнього зникнення!



Переглядів: 912
Поширень: 0

Останні новини