Зливи, шквали, град: синоптики попереджають про зміну погоди у Вінниці та області на вихідні

У суботу, 22 липня, на значній території України дощитиме. За словами синоптикині Наталки Діденко, у більшості центральних областей можливі сильні зливи, шквали й град.

«В неділю, 23 липня, опади припиняться, багато сонечка, дощі лише затримаються на південному сході та сході. Температура повітря вирівняється, скрізь +24+29, на півдні +27+32 градуси», - повідомила синоптикиня.

У Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології детальніше розповіли, чого чекати від погоди вінничанам у найближчі дні. Як повідомляють вінницькі гідрометеорологи, найближчими днями погода матиме різноманітний характер. 

Зазначають, що в суботу погода буде обумовлюватися проходженням атмосферного фронту з південного заходу. небо над Вінниччиною буде мінливо хмарним. Вночі пройде помірний дощ, вдень короткочасний дощ та гроза. Пориви вітру місцями сягатимуть 15-20 м/с. У звязку із цим у Вінниці та області оголошено перший рівень небезпечності. Температура вночі +13+15, вдень +24+26.


 
У неділю та понеділок погода буде обумовлюватися гребенем антициклону з заходу, тому матиме стійкий характер. Очікується невелика хмарність, без опадів, вітер вщухне до 5-10 м/с. У неділю нічна температура +12+17, денна +24+29. В понеділок денна температура підніметься до +31. 

У вівторок, 25 липня, вдень на Вінниччині, ймовірно, знову дощитиме. 


 



Переглядів: 2880
Поширень: 0

Останні новини