«Україна незламна, сильна, талановита»: у Вінниці підбили підсумки патріотичного конкурсу

У Вінниці підбили підсумки конкурсу «Україна незламна, сильна, талановита», який об’єднав талановитих дошкільнят нашої громади. На конкурсі виконували українські народні та сучасні пісні, декламували вірші патріотичного спрямування поетів сучасників, класиків української літератури та відображали елементи акторської майстерності у народній стилізації.

До участі в ньому долучилось 566 вихованців вінницьких садочків у віці від 3 до 7 років. Вони продемонстрували свої таланти у таких номінаціях як: вокал, хореографія, художнє читання, інструментальний та оригінальний жанр.

«Такий конкурс є важливим з огляду на те, що допомагає проявити таланти, індивідуальність кожної дитини. Хтозна, можливо уже зараз серед учасників є майбутній артист, досягненнями якого в майбутньому пишатиметься вся Україна. Дякуємо усім учасникам конкурсу, який об’єднав талановитих виконавців. За кожним виступом стоїть велика праця і дітей, і батьків, і педагогів дитячих садків. Де єдність, там і Перемога», – зазначила Оксана Яценко, директор департаменту освіти.

Усі учасники конкурсу отримали заохочувальні призи та почесні грамоти.



Переглядів: 1026
Поширень: 0

Останні новини