Час полуниці, що приготувати?

У нас є кілька тижнів, щоб насолодитися свіжою, соковитою перлиною, яку вважають «плодом кохання». Полуниця раптово з'являється на ринках, а потім справді хороші ягоди зникають. Пам'ятайте про те, коли вони досягають свого піку у вашому регіоні, і не дайте себе обдурити тим, хто рано та надто рано постачає свій товар на ринок.
На відміну від деяких фруктів, полуниця не стає солодшою ​​після збору. Ягоди в продуктовому магазині можуть виглядати пухкими і стиглими, а їх колір трохи менш насиченим, ніж має бути, але якщо вони були зібрані дуже рано (зелені кінчики - це обман), ви будете розчаровані їх смаком та текстурою. Незважаючи на те, що вони чудовісамі по собі, полуниця просто райська, якщо її запікати в улюблених полуничних десертах або в поєднанні з іншими фруктами. Спираючись на наш досвід блендери Tefal https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/blendery_tefal.html подрібнюють соковиті ягоди найкращим чином.

Що ж приготувати з полуниці?

Полуничний пиріг

Немає нічого мрійливішого, ніж золотиста скоринка, яка піднімається навколо свіжих ягід у тесті. Тільки уявіть, найсмачніше пісочне тісто з полуницею. Таке частування оцінять навіть маленькі капризуни.

Полунично-лимонний торт

Секрет яскравої рожевої глазурі на цьому багатошаровому полуничному десерті полягає у краплі рожевого харчового барвника. Солодкий та пікантний полунично-лимонадний джем пом'якшує ніжні шари класичного лимонного торта. Ви можете зібрати цей гарний торт за добу перед подачею та зберігати його в холодильнику.

Полуничний брауні

Брауні стануть набагато кращими з додаванням цього багатого шару шоколадного ганаша з полуницею зверху. Хоча десерт вимагатиме деякого терпіння (у тому числі годину на охолодження та ще дві години в холодильнику), ці химерні квадрати варті того, щоб їх повної готовності дочекалися.

Шоколадно-полуничний торт

Якщо ви любите полуницю в шоколаді, ви з'їсте цю версію десерту з превеликим задоволенням. Дуже ніжні шоколадні коржі вкриті глазур'ю з масляного крему зі шматочками полуниці. Свіжа нарізана полуниця буде чудовою прикрасою.

Батончики з полуничним морозивом

Полуничне морозиво всередині, розсипчаста скоринка пісочного печива зовні. Ці батончики нагадають вам ті, які ви замовляли влітку у кафе біля моря. Сублімована полуниця робить їх ще солодшою.

Полуничний чізкейк у шоколаді

Ми назвали цей десерт ідеальним до Дня святого Валентина, але чому робити його лише один день на рік? Корочка з крекера Грема, полуничний чізкейк та шоколадний ганаш роблять цей рецепт мрією любителів полуниці у шоколаді. Приготуйте чізкейк за день до початку, щоб він добре охолонув для покриття ганашем. Після експериментів з ним ми з'ясували, що краще використовувати блендери Tefal під час приготування.

Листовий торт з полуницею та вершками

Перетворіть класичний багатошаровий полуничний торт на листовий пиріг з полуничною глазур'ю. Легко зробити легко транспортувати. Повністю остудіть, перш ніж покривати торт глазур'ю.

Полуничний сирний коблер

Це один із найшвидших рецептів полуничного десерту, який ми коли-небудь готували: він готується в духовці лише за 15 хвилин.Додавання підсолодженого вершкового сиру перетворюють солодке тісто і соковиту полуницю на соковитий коблер із прихованими шматочками, схожими на чізкейк.


Переглядів: 1062
Поширень: 0

Останні новини