На проєкті «Краса допоможе, Україна переможе» у Вінниці зібрали 800 тис грн для ЗСУ

Аукціон ексклюзивних лотів, концерт від вінницьких та українських зірок, а також виступи учасниць «Міс Вінниця» – у Вінниці відбувся благодійний проєкт «Краса допоможе, Україна переможе».

Як повідомляється на сайті Вінницької міської ради, під час якого вдалося зібрати 800 тисяч гривень на купівлю двох безпілотників для Збройних Сил України. Організатори заходу – ЗК «Міський Палац мистецтв» спільно із БО «Міжнародний об’єднаний фонд допомоги».

Аукціон від учасниць «Міс Вінниця» приніс 67 500 грн. З них найбільше вартувала авторська вишиванка, яку продали за 1 тисячу доларів. Вона відправиться до Канади благодійнику Роману Переяславському.

За всі інші лоти на аукціоні було зібрано 274 тисячі гривень. Серед ексклюзивних – прапор від головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного та прапор з підписом екс-прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона. Перший пішов з молотка за 3 тисячі доларів, та був подарований Вінницькому фізико-математичному ліцею № 17. А другий – за 45 000 гривень.

Також до проєкту долучились благодійники з Ізраїлю, Канади, США, Англії, Італії, Грузії, які допомогли зібрати значну суму коштів на підтримку ЗСУ.

Окрім аукціону, на заході виступили талановиті вінницькі артисти, які вразили глядачів своїми музичними номерами. Виступили співаки Міла Нітіч та Pianoбой. Вони виконали свої найкращі хіти та спонукали всіх гостей відчути дух солідарності та взаємодопомоги.

Усі кошти, зібрані в рамках проєкту, підуть на підтримку Збройних Сил України – купівлю двох безпілотників, які дозволять забезпечити українських військових новим та сучасним обладнанням. Ініціатори заходу виразили щиру вдячність усім гостям, які долучилися до благодійного проєкту. Вони впевнені, що такі заходи є не тільки засобом збору коштів на потреби українських військових, а й важливою підтримкою морального духу наших захисників.

«Ціль благодійного проєкту «Краса допоможе, Україна переможе!» досягнуто! Ми зібрали 800 000 гривень на два БПЛА «Галка»! Вдячні кожному учаснику, кожній організації, нашим партнерам та волонтерам за кордоном, за їх безпосередню допомогу та вклад у підтримку наших військових. Кожна гривня важлива! Слава Україні!», – говорить директор ЗК «Міський Палац мистецтв» Євген Майданник.



Переглядів: 1833
Поширень: 2

Останні новини