Німецьке місто Майнц передало Вінниці майже двотонний гуманітарний вантаж

Сьогодні, 24 березня, до Вінниці прибув гуманітарний вантаж із Німеччини.

У коробках різноманітний одяг і взуття для дорослих та дітей. Таку допомогу вдалося отримати завдяки ініціативі президента Німецько-українського товариства економіки та науки пана Лукаса Августина, який уже не вперше підтримує  Україну під час повномасштабної війни.  


 
Автобуси із гуманітаркою прибули до одного з логістичних центрів Вінницької громади. Згодом звідси всі речі передадуть тим, хто їх найбільше потребує. Привезли допомогу вінницькі підприємці Олександр та Анатолій Єфременюки, які займаються міжнародними пасажирськими перевезеннями, а ще з початку повномасштабної війни виконують волонтерські замовлення. Розповідають, допомогу збирали жителі міста Майнц, зокрема, наша землячка Ірина Старостіна, яка давно мешкає в Німеччині. А зорганізував  усіх  для доброї справи Лукас Августин.

«Безпосередньо перед відправкою вантажу він передав вінничанам свої найщиріші вітання та побажав досягнення якнайшвидшого миру в Україні», – каже Анатолій Єфременюк.  

Загалом жителі Майнца передали Вінниці майже 2 тонни гуманітарної допомоги. 

«Щиро дякуємо пану Августину та всім, хто долучився до його  ініціативи  та зібрали для нас цей гуманітарний вантаж. Наразі розподілимо його  за призначенням. Це передусім вінницькі родини, які опинилися у важких життєвих обставинах, люди похилого віку, переселенці», – розповідає голова правління Фонду громади «Подільська громада» Олена Данілова.



Переглядів: 1686
Поширень: 6

Останні новини