Збуджуючі засоби для нових вражень

Однією з найпопулярніших категорій товарів в інтим-шопах є збуджуючі засоби. Вони призначені для підвищення лібідо, тобто. статевого бажання. Не секрет, що дуже часто партнери мають різні темпераменти, що і спонукає людей шукати способи зрівняти їх. Збудники є одним із них, і допомагають вони не тільки в цьому. З їхньою допомогою можна повернути колишню пристрасть у стосунки. Які бувають збуджуючі препарати, чого чекати після їх прийому – в нашій статті.

Принцип дії збуджуючих засобів

Більшість збуджуючих засобів містять у своєму складі компоненти рослинного та тваринного походження, які допомагають людині в інтимному житті вже не одне століття. Колись вони були єдиною альтернативою сучасним засобам лікування статевої дисфункції та у багатьох випадках дозволяли вирішувати подібні проблеми. Серед найпопулярніших: панти марала, заманіха, трава звіробою, женьшень, елеутерокок, плоди лимонника китайського і т.д.

Основний принцип дії подібних збудливих засобів – покращення кровообігу в органах малого тазу, а також підвищення загального тонусу організму. Компоненти, що входять до їх складу, мають загальнозміцнюючу дію, позитивно впливають на настрій.

Види збуджуючих препаратів

Залежно від форми випуску виділяють такі збудливі засоби:

краплі; пігулки; креми; лубриканти; жуйка; шоколад.

Збуджуючий засіб для чоловіків і жінок у вигляді крапель – найпопулярніша та найзручніша форма випуску. Їх можна додавати до соків, напоїв, а в деяких випадках навіть розбавляти в невеликій кількості спиртного. Напевно, найвідомішим засобом для збудження є «шпанська мушка». Це витяжка з особливих жучків, яка містить секрет, що виділяється цими комахами - кантаридин. Приймають засіб перед інтимом у кількості 15-20 крапель та підійде він як чоловікам, так і жінкам.

Не варто чекати дива від цих крапель – якщо людина не хоче близькості, вона не кидатиметься на першого зустрічного після прийому цього засобу. Вони здатні в рази посилити бажання, але основою для цього має стати відповідна атмосфера та поведінка партнера. Тому приймати їх слід перед романтичним побаченням чи сексом, якщо ви справді налаштовані на близькість.

Таблетки діють довше, але мають таку побічну дію, як підвищення артеріального тиску. Саме тому їх не можна вживати з великою кількістю спиртних напоїв.

Великою популярністю користуються засоби локального застосування. Це збуджуючі креми для жінок, які наносяться на клітор і точку G. З їх допомогою легко активувати ці чутливі зони, створивши умови для незабутнього сексу. Вони наносяться на клітор або статеві губи, дозволяють пожвавити прелюдії і зробити оргазми більш інтенсивними. Якщо ви відчуваєте труднощі з досягненням вагінального оргазму, рекомендуємо протестувати засоби для точки G. Нанесіть їх за 10 хвилин до передбачуваного статевого акту і ваше ставлення до сексу зміниться назавжди.

Збуджуючі лубриканти – їх вплив на лібідо може бути нижчим, ніж у крапель або спеціальних кремів, але вони універсальні. Їх можна порекомендувати парам, які мають труднощі з прелюдією. Лубриканти помітно підвищують чутливість ерогенних зон та роблять прелюдію більш короткою та яскравою.

Збуджуюча жуйка – сучасна альтернатива збуджувальним засобам у більш звичній формі випуску. Створена для людей з активною життєвою позицією, у яких концентрація корисних справ на одиницю часу є значно вищою, ніж у звичайних людей. Жуйка починає діяти через 5 хвилин, а ефект зберігається протягом 5 годин. Компонентами таких продуктів можуть бути тонізуючі та стимулюючі речовини.

І, нарешті, найзвичніша та вдала форма збуджувальних засобів – шоколад. Він завжди доречно і добре поєднується з будь-якими способами проведення часу, які можуть закінчитися сексом: романтична вечеря, ділове побачення або тихий сімейний вечір

Як вживати збуджуючі препарати

До кожного збуджуючого засобу обов'язково додається інструкція, якій потрібно слідувати. Найважливіше – ознайомитись із протипоказаннями для застосування подібних засобів. У них ви знайдете відповідь і на популярне питання щодо прийому збудників зі спиртними напоями. Пам'ятайте, що навіть невелика кількість алкоголю діє пригнічуюче діє на центральну нервову систему, а великі дози можуть значно знизити ефективність збуджуючих засобів. З алкоголем можна приймати вже згадану нами «шпанську мушку».

Загальні правила прийому збуджуючих препаратів:

прийом пероральних засобів здійснюється на голодний шлунок або після прийому невеликої кількості їжі (жири та вуглеводи можуть уповільнювати всмоктування активних компонентів у кров'яне русло); при прийомі збудників проаналізуйте стан свого здоров'я з огляду на хронічні хвороби, алергічні реакції в анамнезі.

Буде непогано, якщо перед прийомом збуджуючих засобів ви проконсультуєтеся з лікарем.


Переглядів: 5393
Поширень: 1

Останні новини