Семен Кривонос очолить Національне антикорупційне бюро

Голову Державної інспекції архітектури та містобудування Семена Кривоноса рішенням Кабінету міністрів призначено на посаду директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). 

Рішення №192 від 6 березня, за яким Кривонос сім років займатиме посаду директора НАБУ, ухвалили сьогодні на позачерговому засіданні уряду. 

Серед кандидатів, яких розглядали на вказану посаду окрім Кривоноса були Сергій Гупяк та Роман Осипчук. Відбір кандидатур здійснювався за результатами конкурсу.

За словами Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, уряд уважно вивчив матеріали стосовно кожного із кандидатів. На рівних умовах з кожним провели особисте знайомство. 

"Із призначенням директора НАБУ ми також маємо повністю сформовану та незалежну антикорупційну інфраструктуру. Наша команда віддана принципу нульової толерантності до корупції та підтримки антикорупційних інституцій", - зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр наголосив, що із цим призначенням Україною виконано всі 7 рекомендацій, які були висунуті при отриманні статусу кандидата у ЄС. 

Фото: BBC



Переглядів: 1088
Поширень: 0

Останні новини