Що трапилось у Вінниці сьогодні. Надзвичайні новини Вінниччини за 16 лютого

Сьогодні у Вінниці відбувалися різноманітні події. Коротко про надзвичайні новини за четвер, 16 лютого, розповідаємо у матеріалі.

На кризі врятували матір з дитиною

Надзвичайна ситуація трапилася на річці Південний Буг біля острова Кемпа (набережна Рошен). До Служби порятунку надійшло повідомленням про те, що люди застрягли посеред річки на льоду. Доправити їх до берега допомогли рятувальники. Зокрема, матір та 4-річну дитину транспортували на надувному човні. Зазначають, що життю та здоров’ю потеплілих нічого не загрожує.

У Вінниці чоловікові повернули втрачені документи

Загублені документи та особисті речі виявили працівники Муніципальної варти. Вінничанин загубив їх на вулиці Київській. Інспектори встановили місце проживання чоловіка та після підтвердження його особи повернули речі власнику.

Молодого вінничанина ув’язнили на 7 років за пограбування та наркоторгівлю

Незаконну діяльність 18-річного вінничанина викрили в березні 2022 року. Його затримали за підозрою в пограбуванні підлітка, крім того встановили, що він розкладав по Вінниці «закладки» з коноплею. Нещодавно в суді, на підставі доказів, довели вину чоловіка в обох злочинах: наркоторгівлі та грабежі. Його ув’язнили на 7 років, із конфіскацією майна.

Знайшли чоловіка, який перебував у розшуку

В місті Вінниця на Хмельницькому шосе патрульні зупинили автівку Chevrolet Camaro, що була в орієнтуванні. Перевіряючи документи, правоохоронці встановили, що чоловік розшукується за кримінальний злочин. Фігуранта доправили до відділку поліції.

В середмісті трапилося дві ДТП

Обидві автопригоди відбулися на одному місці – не перехресті вулиць Соборної та Артинова. Під час першого інциденту зіткнулися Volkswagen та Toyota. Того ж дня, годиною пізніше автомобіль Dacia зіткнувся з Mitsubishi. В обох випадах обійшлося без постраждалих. 

Відео оприлюднили у Ситуаційному центрі:

ФОТО: Нацполіція, ДСНС, КП "Муніципальна варта"



Переглядів: 17819
Поширень: 197

Останні новини