Романтичні вихідні 11-12 лютого: куди піти у Вінниці

В найближчі вихідні у Вінниці пройдуть прем’єрні екскурсії на романтичну тематику. Долучитися до них запрошує Офіс туризму Вінниці та гідеси Оксана Роздорожнюк та Альона Сазонова. 

В суботу, 11 лютого, середмістям пройде екскурсія “Шляхетне кохання”, а наступного дня –  “Вінниця – історії кохання” із обідом в одному із вінницьких тематичних закладів.

Директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська розповіла, що коли йшлося про вибір тематики для екскурсійних товарів на лютий, то зупинилися на тематиці кохання. 

“14 лютого уже давно є однією з найулюбленіших дат для вінничан різного віку, коли хочеться порадувати свою другу половинку якимось приємним сюрпризом чи подарунком. Наші нові проекти пізнавальні і водночас романтичні. Вони можуть стати доволі нестандартним подарунком для ваших коханих людей напередодні Дня усіх закоханих”, – додала пані Тетяна.

Перша екскурсія середмістям – “Шляхетне кохання” від Оксани Роздорожнюк занурить у атмосферу кінця XIX – початку XX століття. На ній всі бажаючі дізнаються про сімейні традиції польських магнатів Ґрохольських та почують таємничу історію кохання родини купця Кумбарі. А на екскурсії розкажуть багато цікавинок з життя взірцевих родин легендарного градоначальника  Миколи Оводова і першого архітектора Григорія Артинова, на яких рівнялася уся Вінниця.

Реєстрація на 13:00 11 лютого за посиланням.

Учасники екскурсії “Вінниця – історії кохання” від Альони Сазонової, побачать місця, де 100 рокім тому освідчувалися в коханні мешканці Вінниці. Крім того, гідеса покаже архітектурні перлини міста, біля яких роблять найкращі романтичні світлини. Всі охочі зможуть побачити дерево, що його, за легендою, посадив найбажаніший вінничанин XVII століття. Крім того, на ескурсії розкажуть несподівані факти про День святого Валентина. Також за програмою екскурсії учасників почастують смаколиками та напоями в одному із тематичних закладів міста. 

Реєстрація на 14:00 12 лютого за посиланням.

Ілюстративне фото: pixabay



Переглядів: 1368
Поширень: 0

Останні новини