У Вінниці 23-річний наркодилер відправляв наркотики через службу доставки

В п'ятницю, 6 січня, у Вінниці затримали 23-річного чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків через служби доставки. Поліція повідомляє, що зловмиснику загрожує позбавлення волі, строком до 8 років. 

Житель Тульчинського району, 23 років, забирав «закладки»  та відправляв їх покупцям, користуючись сервісами доставки. Працівники відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції, при затриманні виявили у зловмисника 6 згортків амфетаміну, 3 згортки з пігулками екстазі, 2 згортки пігулок LCD та зіп-пакет з вмістом кристалічної речовини. Все вилучене направили на експертизу.

Наразі розповсюджувач наркотиків знаходититься в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство вирішує питання щодо повідомлення йому про підозру.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років.

Фото: Нацполіція



Переглядів: 1456
Поширень: 2

Останні новини