У Вінниці обрали переможців інтелектуального турніру "Сила нескорених"

11 жовтня  в  Палаці  мистецтв «Зоря»  було проведено інтелектуальний турнір до Дня захисника України «Сила нескорених» серед  команд військових, волонтерів, учасників АТО, працівників ДСНС та правоохоронних органів  та майбутніх захисників України.

Команди-учасниці  за правилами „ Що? Де? Коли?” протягом гри відповіли на 14 тематичних запитань. За підсумками гри призові місця зайняли  наступні команди: 3-е місце поділили команда Головного управління ДСНС у Вінницькій області та команда Вінницького ліцею цивільного захисту; 2-е місце поділили команда військової частини А 2656 «Зв’язківець» та команда «Вогнеборці»  (студенти Вінницького училища Львівського університету безпеки життєдіяльності).

А перемогла команда вінницьких поліцейських «Копи». Всі призери були нагородженні цінними подарунками. Організували турнір Департамент соціальної та молодіжної політики ОДА та Міський Палац  мистецтв.

Всі команди були запрошені  до участі  у відкритому Кубку Вінниці з інтелектуальних ігор на призи міського голови, який розпочнеться для школярів 29 жовтня (о 12.00.),  а для студентських та дорослих команд – 5 листопада. (о 18.00.)



Переглядів: 2328
Поширень: 0

Останні новини