З наступного тижня розпочнеться опалювальний сезон для вінничан, які мешкають в багатоповерхових будинках

У Вінниці опалювальний сезон розпочнеться з 15 жовтня. Протягом поточного тижня середньодобова температура повітря коливається в межах +8оС. Тому 11 жовтня під час засідання виконкому міської ради було прийнято рішення «Про початок опалювального сезону 2018-2019 рр». 

З початку цього тижня уже розпочалась подача тепла у дитячі садочки, школи та лікарні. Станом на ранок 12 жовтня системи опалення працюють в 47 садочках, 37 школах і 16 закладах охорони здоров’я. Початок подачі тепла у ці заклади відбувалось відповідно до заявок їх керівників. У помешканнях вінничан тепло почне з’являтись з понеділка, 15 жовтня.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2009 №630 «Про затвердження Правил надання населенню послуг з централізованого опалення, постачання холодної і гарячої води та водовідведення» опалювальний сезон розпочинається тоді, коли впродовж трьох діб середня температура зовнішнього повітря становить не більше +8оС. За нормативами з моменту початку опалювального сезону теплопостачальні організації мають впродовж 14 днів налагодити стабільну роботу систем теплопостачання в помешканнях громадян.



Переглядів: 4031
Поширень: 0

Останні новини