Як виглядає сьогодні вулиця Замостянська

Тривають роботи по реконструкції вулиці Замостянської. Тут укладають плиткою пішохідну алею, монтують сучасне освітлення, асфальтують проїжджу частину. Вперше у Вінниці по вулиці Замостянській облаштовують підвищені платформи натрамвайних зупинках для низькополого транспорту. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Ось так виглядає сьогодні вулиця Замостянська. Роботи тривають, але зміни помітні. Усе відбувається за сучасними принципами просторового розвитку. 

Зараз у межах 1-ї черги реконструкції асфальтують проїжджу частину, укладають плиткою пішохідну алею, монтують сучасне освітлення.

На цій вулиці вперше у місті облаштовуємо підвищені платформи на трамвайних зупинках. Такі рішення ідеально підходить для низькополого транспорту – наприклад, наших VinWay. Нагадаю, після реконструкції 1-ї частини вулиці трамвай уже ходить по «оксамитовому шляху».

Згадую книгу відомого датського урбаніста Яна Гейла «Міста для людей». Саме для цього ми і розпочинаємо такі проекти – щоб розвивати сучасне і комфортне місто", - написав Сергій Моргунов.



Вулиці: ЗАМОСТЯНСЬКА


Переглядів: 6138
Поширень: 2

Останні новини