Спочатку просив гроші, потім - забив до смерті. На Вінниччині скоєно жахливий злочин

В Ладижині на Вінниччині був затриманий чоловік, який побив до смерті пенсіонерку. Зловмисник вкрав у потерпілої 300 гривень й мобільний телефон. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Вінниччини.

"Протягом доби оперативники обласного главку поліції разом з ладижинськими колегами затримали чоловіка, який до смерті побив жінку. Підозрюваному, який раніше відбував покарання за вчинення аналогічного злочину, загрожує до 15 років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Повідомлення про смерть 63-річної жінки поліція отримала 18 грудня від її родички. Сестра знайшла власницю квартири, яка лежала на підлозі зі слідами насильницької смерті.

Відомо, що на місці злочину відразу розпочали роботу слідчі-оперативні групи обласного главку і місцевої поліції, криміналісти та судмедексперти. Встановивши приблизний час смерті жінки, оперативники розпочали пошуки осіб причетних до злочину. Під підозру поліцейських потрапив 43-річний місцевий житель, з яким жінка раніше зустрічалась по роботі. Після проведення першочергових оперативних та слідчих дій підозри поліцейських підтвердились. Вони зібрали докази причетності чоловіка до вчинення вбивства та затримали його.

За попередньою інформацією, затриманий звернувся до потерпілої з проханням про гроші. Коли жінка відмовила – почав її бити руками та ногами. З квартири  затриманий забрав 300 гривень, мобільний телефон, який згодом здав у ломбард. Жінку він залишив на підлозі помирати.

Затриманий чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин і незаконне зберігання зброї. 

Фото: ГУНП у Вінницькій області


Теги: кримінал

Переглядів: 744
Поширень: 0

Останні новини