Зеленський підписав закон, який збільшує видатки держбюджету-2022 на понад 386 млн грн.

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2022 рік". Документ передбачає додаткові видатки на національну безпеку та оборону в сумі понад 386 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті Верховної ради.

Для Міністерства оборони, разом із Державною спеціальною службою транспорту, передбачено 365,15 млрд грн, з них на оплату праці — 219,13 млрд грн. Для системи МВС (Національна поліція, Державна прикордонна служба, Національна гвардія, ДСНС України) додатково виділено 12,90 млрд грн, з них на оплату праці — 5,84 млрд грн.

Головне управління розвідки Міноборони — 3,17 млрд грн. Служба безпеки України — 3,74 млрд грн. Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України — 1,3 млрд грн. Управління державної охорони України — 0,6 млрд грн. Служба зовнішньої розвідки України — 45 млн грн.

Крім того, Укравтодору виділено спецфондом 10 млн грн на реалізацію проєкту за підтримки уряду Великої Британії та Північної Ірландії.

"Реалізація такого Закону дозволить здійснювати невідкладні завдання у сфері національної безпеки і оборони та заходи з відсічі збройної агресії Російської Федерації проти України, виконувати зобов’язання держави із виплати своєчасно та у повному обсязі військовослужбовцям грошового забезпечення", — йдеться у повідомленні Ради.



Переглядів: 987
Поширень: 0

Останні новини