Засоби особистої гігієни можуть отримати переселенці у Вінницькому гуманітарному центрі речей

У Вінницькому гуманітарному центрі речей ГО "Полум’я надії" спільно з фондом "Твоя опора" зібрали гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних засобів для вимушено переселених осіб, які тимчасово проживають у Вінниці. Про це повідомляє департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

"За час роботи Центру вдалося зібрати чимало речей, які необхідні нашим громадянам, які через російсько-українську війну були змушені залишити свої домівки. Ми вдячні як небайдужим вінничанами, так і громадським організаціям, які в цей непростий час продовжують підтримувати одне одного", - говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

За її словами, з початку роботи Центру до нього по допомогу звернулося понад 55 тисяч переселенців. Найбільше мають попит засоби особистої гігієни, верхній одяг та взуття.

Вінницький гуманітарний центр речей знаходиться за адресою: вул. 600-річчя, 17 в ТЦ "Мегамол". Отримати допомогу можуть переселенці. Для цього необхідно пред’явити довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або документ, що посвідчує особу (паспорт або через застосунок "Дія").



Переглядів: 911
Поширень: 1

Останні новини