Укртелеком" продовжує працювати у більшості регіонів

Станом на ранок 11 жовтня критична інфраструктура та національна мережа “Укртелекому” працюють. Про це повідомили у пресслужбі оператора зв’язку.

Послуги надаються у всіх областях, крім Луганської, Херсонської та частини Донецької і Запорізької областей. Послуги інтернету доступні у 84% населених пунктів України, покритих мережею оператора, зазначили у пресслужбі.

“Фахівці Укртелекому докладають максимум зусиль, щоб максимально швидко проводити ремонтні роботи на мережі та повертати послуги абонентам”, — йдеться у повідомленні.

Як пояснили в “Укртелекомі”, у разі знеструмлення мережеве обладнання працює до повного розряду акумуляторних батарей або завдяки наявним автономним генераторам.

“Саме завдяки генераторам автономного електроживлення, які є на багатьох інтернет-вузлах “Укртелекому”, можна протягом достатньо тривалого часу забезпечувати наших абонентів послугами, попри відсутність електроживлення”, — йдеться у повідомленні.

Фахівці продовжують працювати, проводити ремонтно-відновлювальні роботи всюди, де є така можливість, зазначили у пресслужбі.


Теги: Інтернет

Переглядів: 1150
Поширень: 0

Останні новини