Вінницькі спортивні школи здійснили волонтерські виїзди у табір «Я Маріуполь. Родина»

Відволіктися від важких спогадів і насолодитися спортивними змаганнями та показовими виступами. Таку можливість відпочивальникам оздоровчого центру «Я Маріуполь. Родина» дарують представники комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради спільно з вихованцями дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Наразі за табірні зміни тут вже відбулися десятки спортивних дійств.

Для хлопчиків та дівчаток проводили різноманітні змагання, майстер-класи з шахів, шашок, волейболу та футболу. Також демонстрували показові виступи з гімнастики, спортивної акробатики, боротьби греко-римської та самбо.

Організатори кажуть, малеча найбільше полюбила - вікторини та естафети на спортивну тематику. Завдяки таким заходам, деякі юні маріупольці, які мешкають у Вінниці, зацікавилися спортом і почали записуватися до міських спортивних шкіл.

«Змагання завжди були дуже емоційними. Батьки були глядачами й вболівальниками на спортивному святі. Вони висловлювали вдячність за волонтерську роботу спортивним організаторам із Вінниці, а також задоволення можливістю відпочивати в оздоровчому центрі», - говорить голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Комітетом по фізичній культурі та спорту загалом уже було організовано 14 виїздів у табір «Я Маріуполь. Родина». І щоразу приємним сюрпризом для учасників спортивних дійств ставали подарунки від міста.

«Нам важливо щоб діти почували себе комфортно та затишно під час фізичної активності. Прикладом згуртованості громад Маріуполя і Вінниці є центр «ЯМаріуполь. Родина». Адже у такий важкий час необхідна підтримка та турбота для дітей зі сторони дорослих», - каже Сергій Краєвський.



Переглядів: 867
Поширень: 0

Останні новини