Офіс туризму Вінниці презентує чергові новинки, які відбудуться найближчими вихідними

У програмі екскурсій і турів на цих вихідних від Офісу туризму будуть як ті, що вже полюбилися вінничанам і гостям міста, так і декілька новинок. Про це розповідають у КП «Офіс туризму Вінниці». «Анонсуємо мандрівку, що стала справжнім хітом цього літа і продовжує збирати поціновувачів змістовного цікавого відпочинку й восени - «Шляхетна Вінниччина. Матриця. Перезавантаження». Подорож відбудеться 17 вересня і гарантовано перезавантажить Ваше уявлення про Вінниччину»,- зазначила директорка КП «Офіс туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

Маршрут проєкту: смт. Вороновиця – палац Грохольських, батьківщина перших літаків та Музей повітроплавання. м. Немирів - паровий млин-електростанція, палац княгині Щербатової, таємничі немирівські «Скіфські Вали» та мальовничі береги річки Південний Буг. м. Тульчин - столиця Щедрика, співоча столиця Вінниччини! Подільський Версаль, найвеличніший у Європі 18 ст. палац графа Станіслава Щенсного Потоцького. Старовинні особняки, краєзнавчий музей, Музей аптечної справи, Музей - садиба Леонтовича. с. Печера - парк і мавзолей Потоцьких, усипальня, неймовірні краєвиди Південного Бугу, загадковий млин у Сокільці.

По завершенню заходу поціновувачів Вінниччини чекає обід у ресторанному комплексі «Добряна», місто Тульчин. Обід в найкращій подільській традиції: борщ український, картопля по-уланівськи з часником і кропом, відбивна та узвар, а на десерт - подільські вареники з вишнями з солодкими шкварочками. Ціна екскурсії 550 грн, ВПО -450 грн. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/2DcDBcVKqZG8sGzM6

18 вересня, у неділю відбудеться перша мандрівка з циклу інтеркультурних гастротурів «Смачна Вінниччина. І сезон. Єврейський колорит» Ця подорож здивує найвибагливіших мисливців за враженнями. Маршрут проєкту: м.Вінниця, м.Шаргород, м.Жмеринка. Ціна екскурсії 690 грн, ВПО – 650 грн. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/A4jkZctFKeF6i3zX7.

 Нагадаємо, що маршрути всіх екскурсій розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття.

Також Офіс туризму Вінниці запрошує на мистецьку прогулянку з неперевершеною гідесою Катериною Ружило, що відбудеться 17 вересня. Впізнавані та невідомі, кумедні та дивні, химерні та несподівані. Скульптури поета, скрипаля, художника, чарівної панянки Євгенії Прунмайєр та архітектора Григорія Артинова. Стінопис «Вінницький модерн», на якому оживають видатні вінничани минулого століття. Актуальний у всі часи символізм муралу «Родинні цінності» із зображенням молодого подружжя, що утворює стовбур дерева, крона якого формує карту України. А також різноманітні мозаїки. У кожного арт-об'єкта своя філософія та історія створення, енергетика автора та своєрідне послання Вінниці. Всі вони формують так званий «Вуличний Лувр» та неповторний образ нашого міста.

Реєстрація на екскурсію https://forms.gle/hYBQiB7zHSoXsoD86

Також на вихідних відбудеться подорож, яку учасники неодноразово будуть згадувати. Це найкраща оглядова екскурсія Вінниці на автобусі-кабріолеті Bus Pass. На якій екскурсанти зможуть дізнатись усе найцікавіше про місто та яскраві моменти з історії Вінниці. Місце початку екскурсії — напроти Центрального Автовокзалу. Вартість екскурсії: 300 грн., для дітей 6-12 років - знижка 50%. Екскурсія відбудеться 17 вересня на 15:00.

Реєстрація https://forms.gle/f3QormM6N14Vf6dd9

За новинами та змінами в розкладі екскурсій стежте на сторінках «Офісу туризму Вінниці» у Facebook (https://www.facebook.com/VinnytsiaTourismOffice) та Instagram (https://instagram.com/vinnytsiatourismoffice?igshid=YmMyMTA2M2Y=)


Теги: екскурсії

Переглядів: 1204
Поширень: 0

Останні новини