У Вінниці патрульні поліцейські врятували чоловіка, який намагався стрибнути з мосту

Третього жовтня у Вінниці екіпаж патрульної поліції врятував 20-річного жителя Шаргородського району, який через життєві негаразди намагався покінчити життя самогубством. Поліцейські відволікли увагу чоловіка та зняли його з перил мосту.     

Близько 23.00 екіпаж патрульної поліції, який їхав по вулиці Чорновола, зупинили двоє чоловіків та повідомили, що на Київському мосту на перилах сидить молодий чоловік та має наміри стрибнути у річку.

Патрульні одразу поїхали на вказане місце. Заступник командира 2-ої роти управління патрульної поліції Костянтин Цирканюк та інспектор цієї ж роти Дмитро Парасунько почали спілкуватися з чоловіком, намагалися переконати його відмовитись від фатального кроку. На вмовляння він не реагував, жалівся, що заплутався у життєвих проблемах та більше  не хоче жити.

Зрозумівши, що кожна хвилина може вартувати  життя чоловіку, поліцейські вирішили діяти.  Один з них відволік увагу молодика, а інший підійшов з боку та стягнув з перил. Патрульні відразу викликали карету швидкої допомоги, яка  доправила чоловіка до медичного закладу.



Вулиці: ЧОРНОВОЛА

Переглядів: 3815
Поширень: 0

Останні новини