Вінниця вперше долучається до всеукраїнської бігової ініціативи

Вперше місто Вінниця долучається до всеукраїнської бігової ініціативи «Забіг у вишиванках» Online Run.

Про це повідомляється на сайті ініціативи.

«Забіг у вишиванках» Online Run - це яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці вдягнені у найкращі вишиванки, беруть участь у забігу, символізуючи волю та незалежність нашої країни та нації.

24-го серпня відбудеться найпатріотичніша бігова подія України – «Забіг у вишиванках». Дев'ятий рік поспіль цей день об’єднує всіх бігунів аби відсвяткувати День Незалежності України. Все це можливо завдяки ідейному натхненнику «Забігу у вишиванках» майстру спорту міжнародного класу Олександру Кузіну.

Професійні спортсмени, бігуни-аматори, діти дошкільного та шкільного віку, вбрані у вишиванки, долають вибрані дистанції. Це патріотичне і сімейне спортивне свято вже встигло полюбитися мешканцям багатьох міст України, що підтверджується щорічним зростанням кількості учасників та міст-партнерів.

Тільки уявіть декілька тисяч українців одягнених у найкрасивіші вишиванки біжать одночасно у різних містах і навіть країнах. Синергія патріотизму та спортивного настрою перехоплює дихання! Святкуйте цей день з нами!

Цього року забіг відбудеться у віртуальному форматі - ОНЛАЙН. Але це не завадить нам об'єднатись пробігши одночасно в різних куточках світу!», - йдеться в повідомленні.


Теги: забіг

Переглядів: 919
Поширень: 0

Останні новини