У Вінниці безкоштовно проведуть тренінги та воркшопи в рамках курсу «Турбота про себе - це...»

У серпні-вересні у Вінниці проведуть серію тренінгів різноманітної тематики. Організатором проєкту є КП «Інститут розвитку міст» Вінницької міської ради, за фінансової підтримки урядів Німеччини та Швейцарії (Німецьке товариство GIZ в рамках проєкту "Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ"). Проєкт реалізується в межах впровадження Інтеркультурної стратегії Вінницької міської територіальної громади.

Заплановані такі тренінги та воркшопи:

Групова підтримувальна психотерапія – тренінг (психотерапевт Сергій Богданов); «Тарілка здорового харчування» (консультантка зі здорового харчування та здорового способу життя, нутриціологиня, натуропатка Наталія Буштенко); Тренінг "Опанування методами саморегуляції та керування стресом. Захисні механізми психіки. Техніки дихання" (Аліна Хранітель, практична психологиня обласного дитячого центру психічного здоров’я з КНП «ВОКПЛ ім. акад. О.І. Ющенка»); Тренінг "Відновлення цілісності свого "Я" (практикуюча психологиня, консультанка в методі позитивної псиохотерапії, психотерапевтка, членкиня Всесвітньої асоціації позитивної психотерапії, Української спілки психотерапевтів, сертифікована тренерка Вікторія Турчак); Опанування базовими техніками хореографії, танцювально-фізичного тренажу, який можна використати самостійно та тримати себе у фізичній формі, репрезентації на основі бродвейських технік, стрейчинг та самомасаж; воркшоп зі створення плакату «ЦЕ Є Я» (Гліб Зельгін – хореограф); Арт-терапія (знайомство з подільською вишивкою та вишивання шоперів з майстринями); Інтерактивне вивчення англійської мови (викладачі - Анна Киналь, Сергій Федосєєв) та майстер-клас з основ фотозйомки (Сергій Олійник).

Наразі оголошується набір на участь у курсі «Турбота про себе - це...», який складається з низки тренінгів та воркшопів. В основі - здоров'я людини з боку холістичного підходу. Свій початок цей підхід до здоров'я бере ще з давніх часів. Близько 4 тисяч років тому в Китаї спливає перша згадка про нього. Основною метою було зміцнення і підтримка здоров’я. Якщо ж людина захворіла, вважалося, що вона втратила гармонію і дисципліну духу.

Відкривається курс тренінгом психологічного характеру: групова підтримувальна психотерапія від психотерапевта, дизайнера емоційного здоров’я, експерта з визначення вихідного коду особистості Сергія Богданова.

Сергій Богданов консультує та працює з:

Травмами, панічними атаками, агорофобією, обсесивно-компульсивними розладами, тривожним станом, залежним розладом особистості; Стосунками з дітьми, близькими та в соціумі; Стосунками з батьками; Емоційним здоров’ям; Розладом залежної особистості; Відносинами в бізнесі та кар’єрі.

Курс проводитиметься 29 серпня о 14.30-16.30 та 1 вересня о 14.30-16.30.

Буде сформовано три групи по 12-15 чоловік кожна. Перевага надається внутрішньо переміщеним особам.

Місце проведення: Хаб «Місто змістів», вул. Пушкіна, 11.

Охочим пройти курс необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/N5sFUuA9uTwRdRWS8


Теги: тренінг

Переглядів: 1988
Поширень: 0

Останні новини