Тульчинські лісівники передали автомобілі для ЗСУ та тероборони

Лісівники Вінниччини цього року в умовах воєнного стану посадили ліси, проводять усі догляди, забезпечують майбутній опалювальний сезон дровами, зміцнюють економіку України. А також волонтерять, допомагаючи як колегам із постраждалих від воєнних дій областей, так і захисникам на передовій.

Про це повідомляє пресслужба Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Колектив лісівників ДП «Тульчинське ЛМГ» уже вкотре зробив внесок у допомогу фронту. Так, нещодавно було придбано два автомобілі для потреб ЗСУ та місцевої тероборони.

«Одне авто, Fiat Scudo, відправилося в одну із найгарячіших точок фронту. Зініціював добровільний збір коштів співробітників лісгоспу лісничий Кирнасівського лісництва Богдан Дубовий. Він розповів, що його підлеглий, майстер лісу Олексій Шпаковський, був мобілізований до лав Збройних Сил України. Раніше він служив в зоні АТО. Тому лісівники активно зібрали кошти на справжнє бойове авто для підрозділу свого колеги Олексія. Долучилися до збору коштів у мешканці Брацлава. Загалом зібрали 115 тис. грн, з них понад 20 тис. грн – від брацлавчан.

За ці кошти купити автівку, провели повне техобслуговування, заміну шин, акумулятора тощо. Старалися все перевірити, щоб уже на передовій бійці не мали ніяких проблем. Сподіваємось, що автівка принесе чимало користі, забезпечить мобільність перевезень та прослужить на благо нашої країни. А всі захисники, хто нею користуватимуться, з Перемогою повернуться додому.

Інше авто, Ford Galaxy, купили для територіальної оборони. Для його придбання тульчинські лісівники зібрали 94 тис. грн. особистих коштів, у тому числі мешканці Брацлавської територіальної громади зібрали 15 тис. грн», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що понад 30 осіб із колективу ДП «Тульчинське ЛМГ» пішли до лав ЗСУ та територіальної оборони, зокрема з них мобілізовано на фронт 18 осіб.


Переглядів: 1647
Поширень: 0

Останні новини