У Вінниці для діток-маріупольців організували цікаве та пізнавальне дозвілля

Для понад 40 діток різного віку провели цікаве дозвілля на базі дитячого оздоровчого центру «ЯМаріуполь. Родина». Хлопчикам та дівчаткам показали цікаві досліди від "Шаленої лабораторії". Цікаве дозвілля для дітей підготували та провели ТaтоHub.Вінниця та відділ молодіжної політики Вінницької міської ради.

"Ми дуже хотіли зробити щось нове та цікаве для малечі, тому запросили представників "Шаленої лабораторії". Діти-переселенці мали змогу побачити фонтан з пару, приготувати солодощі в рідкому азоті та кольорову магію, яка зачарувала всіх глядачів", - зауважує менеджер з адміністративних питань та комунікацій ТaтоHub.Вінниця Ірина Кілимник.

Організатори розповіли, що не очікували, що таке дозвілля настільки сподобається діткам. "Разом із хлопчиками та дівчатками були й їхні батьки. Приємно, що старше покоління не випускало з рук камери, аби зафіксувати щирі емоції малюків", - розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Також Юлія Мончак додала, що зміна у таборі підходила до кінця, тому хотілось залишити приємну згадку про час, який діти тут провели. "Мені все дуже сподобалось. Я ще ніколи не бачила таких цікавих дослідів", - поділилася своїми враженнями десятирічна Анастасія з Маріуполя.



Переглядів: 1335
Поширень: 0

Останні новини