Створено 450 робочих місць: у Вінниці запрацювали 60 підприємств, які переїхали з місць активних бойових дій

З початку повномасштабної війни у Вінниці офіційно стали на облік 87 юридичних осіб та ФОПів. З них - 59 уже почали працювати. Тому в місті з’явилося 450 нових робочих місць.

Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

«Міська рада продовжує підтримувати українські підприємства, які вимушено, або з інших причин, покинули свої місцезнаходження. Зі 120 опрацьованих заявок на переміщення потужностей бізнесу, який вирішив виїхати з регіонів, де тривають активні бойові дії саме до Вінниці вже маємо чималі результати», - йдеться у повідомленні.

З початку повномасштабної війни і до цього часу у Вінниці офіційно стали на облік 87 юридичних осіб та ФОПів:

45 - юридичні особи; 42 - фізичні особи-підприємці. 59 з них вже почали працювати (це 68% від загальної кількості).

Вінниця , таким чином, має 450 новостворених робочих місць.

Юридичні особи та ФОПи приїхали з різних регіонів: Києва, Донецька (обл), Харкова, Маріуполя , Луганська (обл), Миколаєва, Кропивницького, Рівного, Львова, Черкас, Полтави, Херсона, Запоріжжя, Дніпра.

Всі підприємці та підприємства працюють в різній сфері. Йдеться про оптову та роздрібну торгівлю, ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів, переробну промисловість; транспорт, складське господарство, поштову та кур'єрську діяльність; професійна, наукова та технічна діяльність; інформації та телекомунікації. Окрім того, є спеціалісти з фінансової, страхової, наукової сфери та багато інших.

«Робити бізнес зараз потрібно чесно. Представники релокованого бізнесу стають на облік у ГУ ДПС у Вінницькій області як платники податків і зборів - тим самим підтримують економіку нашого міста і держави загалом», - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 2013
Поширень: 0

Останні новини