«Відчути себе хоч на мить, як вдома»: У Вінниці центр соціальних служб організував свято для дітей-переселенців

Вінницький міський центр соціальних служб продовжує проводити роботу з сім'ями, які через війну залишили свої домівки та переїхали до Вінницької громади. Днями відбулося свято для діток внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території Вінницько-хутірського старостату – у селах Щітки та Писарівка. На захід під назвою «День народження Мінні Маус» запросили 30 сімей.

Кенді бар, яскрава фотозона, ігри та розваги – гарний настрій для дітей-переселенців подарували волонтери Корпусу Миротворців ХСП-Вінниця. Простір Надії.

Четверо дітей, у яких день народження у липні, отримали подарунки від казкових героїв - Міні Мауса та Мікі Мауса. Кожній родині роздали продуктові набори від релігійної організації «Карітас-Спес-Вінниця».

«Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям. Тож і ми, дорослі, особливо в такий складний час, маємо робити все, аби їх дитинство було щасливим і спокійним. Я щиро дякую волонтерам за проведене свято та подаровані емоції дітям, які вимушено залишили свої рідні домівки», - зазначає директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.



Переглядів: 1508
Поширень: 1

Останні новини