За два тижні КП «Вінницякартсервіс» обробило понад тисячу заявок на отримання муніципальної карти переселенцям-пільговикам

Впродовж двох тижнів для оформлення Муніципальної карти вінничанина звернулось 1100 переселенців-пільговиків, серед яких пенсіонери та люди з інвалідністю.

«Наразі ми працюємо над тим, щоб якнайшвидше розглянути всі заявки та видати муніципальні карти для пільгових категорій переселенців, – зазначає директорка КП «Вінницякарсервіс» Катерина Бабіна. – Для того аби пришвидшити процес реєстрації, ми залучаємо мобільні групи, які відвідують місця масового проживання внутрішньо-переміщених осіб».

Оформити муніципальну карту можна у Прозорих офісах за адресами: Брацлавська, 85, Космонавтів, 30 та Замостянській, 7. Також по місцю масового проживання внутрішньо переміщених осіб буде працювати мобільна група.

Для оформлення Муніципальної картки з собою потрібно мати лише оригінали паспорта, ідентифікаційного коду, довідки про тимчасову реєстрацію та документу, який підтверджує пільгу (пенсійне посвідчення, довідка МСЕК тощо). Вже на місці людині зроблять фото. Як тільки картка буде готова, замовнику надійде СМС-повідомлення з адресою місця отримання картки.



Переглядів: 1468
Поширень: 0

Останні новини