«Літературні зустрічі. NON STOP»: вінничан запрошують на онлайн-спілкування з Гаською Шиян

Провести вечір із відомою українською письменницею, поеткою та перекладачкою Гаською Шиян пропонує ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система». Пряма трансляція відбуватиметься 5 липня у межах онлайн-проєкту «Літературні зустрічі. NON STOP» на сторінці ЗК ВМ ЦБС у Фейсбук https://www.facebook.com/library.vmcbs/?ref=page_internal . Початок ефіру о 16:00 год.

Нагадаємо, роман Гаськи Шиян «За спиною» став першим українським твором нагородженим Літературною Премією Європейського Союзу, а також був відзначений преміями Еспресо "Вибір читачів" та ЛітАкцент Року і обраний переможцем на букпітчингу від Одеського Міжнародного Кінофестивалю та Книжкового Арсеналу.

Під час трансляції, глядачі можуть більше дізнатися про творчість письменниці, а також порушити актуальні теми та залишити свої відгуки у коментарях.

Для довідки:

Проєкт «Літературні зустрічі. NON STOP» стартував цьогоріч 1 червня. Як зазначають організатори, його головна мета – підвищити мотивацію до читання та сприяти формуванню читацької культури.

Наразі вже відбулися зустрічі з такими письменниками:

Галиною Ткачук https://www.facebook.com/library.vmcbs/videos/986563728729030

Еліною Заржицькою https://www.facebook.com/library.vmcbs/videos/282835540653039

Сергієм Пономаренко https://www.facebook.com/library.vmcbs/videos/701613904463213


Теги: Культура

Переглядів: 1594
Поширень: 0

Останні новини