На благодійному футбольному турнірі у Вінницькій області зібрали кошти на підтримку ЗСУ

На Вінниччині пройшов черговий благодійний футбольний турнір, щоб зібрати кошти на підтримку Збройних сил України.

Про це повідомляє Тульчинська районна державна адміністрація.

2 липня, підтримку українського війська вкотре виявили у Вапнярській громаді на Вінниччині.

Завершився благодійний футбольний турнір за участі спортсменів з Городківки, Кирнасівки, Томашполя та Вапнярки. Спортивний азарт та боротьба на футбольному полі тривали понад п'ять годин.

У фінальному поєдинку на футбольному полі зустрілись спортсмени Томашполя та Вапнярки. З рахунком 1:0 перемогли господарі поля. Друге місце вибороли гравці Томашполя. Городківка отримала третє призове місце.

На видовищний футбольний турнір прийшли жителі та гості громади щоб підтримати улюблену команду та взяти участь в благодій акції на підтримку ЗСУ. Загальна сума зібраних коштів становила 10750 гривень.

За підсумками спортивного поєдинку було визначено кращого воротаря, гравця та бомбардира. Нагороди та спортивний інвентар вручили спортсменам селищний голова Олександр Горенюк, начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий.

Керівництво району та громади подякували усім хто долучився до збору коштів. Завдяки спільним зусиллям буде придбано далекомір для військових.



Переглядів: 1500
Поширень: 0

Останні новини