У Вінниці на вулиці Привокзальній незабаром запрацює новий світлофор - Сергій Моргунов

Світлофор встановили на переході до ринку «Привокзальний». Незабаром він запрацює. Вже влаштували стійки, дорожні знаки з додатковою підсвіткою проїзної частини та змонтували обладнання: світлофори, контролер, лінії зв’язку. Залишилось вирішити питання з подачею електроенергії та підключити об’єкт до живлення. Про це на своїй сторінці у фейсбуці та у телеграм-каналі повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник громади зауважив, що новий світлофор передбачає декілька варіантів регулювання – залежно від часу доби. Можна врахувати навіть дні тижня. З 7-ої ранку до 19-ї години вечора світлофор працюватиме у звичному режимі. Решту доби – "за вимогою" пішоходів. А з опівночі до 07:00 – у режимі "жовтого миготіння".

За попередніми розрахунками, тривалість циклу світлофора буде 60 секунд: транспортна фаза – 42 с та пішохідна - 18 с.

“Це покращить рух транспорту на цій досить завантажений ділянці - особливо в години роботи ринків. Через «безкінечні потоки» людей на переході тут скупчувались автівки. Тепер і пішоходи почуватимуть себе безпечніше, і водії не будуть стояти в заторах", - наголосив Сергій Моргунов.


Переглядів: 2529
Поширень: 1

Останні новини