Воскова депіляція, гоління чи лазерна епіляція верхньої губи – що вибрати?

Ви втомилися від вищипування, депіляції чи гоління щомісяця? У вас з'являються прищі чи нерівності, коли ви намагаєтеся позбутися небажаного волосся над верхньою губою? Ви шукаєте довгострокове рішення? Якщо це так, лазерна епіляція в https://epilaser.com.ua/lazernaya-epilyaciya-verhney-gubi/ - найбезпечніший і найнадійніший варіант.

Як це працює?

У процесі лазерної епіляції використовуються високотемпературні вузько-спрямований промінь, який пошкоджує фолікули настільки, щоб зупиняє волосяний ріст. Хоча лазерне видалення не гарантує результатів на все життя, його ефект триває набагато довший, ніж наприклад від бритви. Крім епіляції на верхній губі, роблять ще - обличчя повністю, пахви, ноги, підборіддя та бікіні.

Що впливає на успішність процесу?

Принцип лазерної епіляції полягає в поглинанні випромінювання волосяного пігменту, а пігмент шкіри - ні. В ідеалі, лазер повинен фокусуватися тільки на пошкодженні фолікулів. Тому контраст – світлої шкіри та темного волосся – призводить до більш швидкого видалення небажаної волосистості. Але досягнення в галузі сучасних технологій зробили епіляцію лазером доступним і для засмаглих людей.

Гоління

Це безболісний, швидкий та недорогий метод усунення волосків. Проте, порізи є частими побічними ефектами від бритви. Що ще гірше, часте гоління може призвести до вростання та подразнення. Більше того, відростання відбувається дуже швидко, тому що стрижні зрізуються лише на поверхні. Також вони стають густішими та грубішими.

Професійна депіляція

Гарячий (але не нестерпно гарячий!) віск при нанесенні на потрібну ділянку вириває волоски з коренем. Цей метод найкраще підходить для зони бікіні та ніг.

Але майте на увазі, що воскова процедура вимагає пристойної довжини щетини, щоб бути ефективною. Спочатку це болісно, ​​а згодом стає терпимим. Гладкість на губі триває від 3 до 6 тижнів, перш ніж потрібно знову повернутися в салон!

Лазерне видалення волосся

Кращим варіантом для довгострокового результату є епіляція верхньої губи лазером, яка в основному націлена на волосяні стержні і ефективно їх усуває. Якісно та безболісно цю послугу виконують у Epilaser. Найприємніше те, що він не ушкоджує дерму і дбайливо виконує своє завдання. Дерматологи Епілазер пропонують сучасні апарати, адаптовані до кольору волосся та шкіри пацієнта.

Протипоказання до епіляції включають:

герпес у активній фазі; алергія на ультрафіолет; шкірні проблеми; металеві імпланти; цукровий діабет у декомпенсованій стадії; келоїдні рубці; онкологічні захворювання; імунодефіцит.

Також не рекомендується йти на процедуру під час вагітності та лактації. Після активного хімічного пілінгу та вищипування волосків (наприклад пінцетом) має пройти два тижні. За 3-5 днів варто утриматися від засмаги в солярії або на пляжі, а виходячи на вулицю необхідно наносити сонцезахисний крем із захистом SPF-50.

Багато хто вважає лазерну епіляцію верхньої губи гідним вкладенням, яке окупається у перспективі. Рекомендується пройти 8-12 сеансів із інтервалом 4 тижні. Хоча спочатку здається, що це велика сума грошей, але в наступні роки не потрібно більше витрачати кошти та час на видалення іншими способами, а це має велике значення!

Якщо вибрати мережу центрів лазерної епіляції “Епілазер”, то можна не перейматися можливими ризиками для здоров'я. У цій мережі працюють кваліфіковані спеціалісти з медичною освітою, які завжди проводять консультацію та враховують всі протипоказання.


Переглядів: 2265
Поширень: 0

Останні новини