Ремонт дворів, дитячих та спортивних майданчиків, зливової каналізації, – на такі цілі виділили кошти на сесії міської ради

Сьогодні, 24 червня, під час сесії міської ради депутати проголосували за виділення коштів на капітальні ремонти. Завдяки цьому будуть відновлені роботи з благоустрою, щоб зберегти те, що вже збудовано. На час воєнного стану проєкти, пов’язані з будівництвом повністю зупинені на рівні держави. Але зараз з’явилась можливість фінансувати роботи, пов’язані з капітальними ремонтами. Адже важливо зберегти ті результати розвитку міста, які вже були досягнуті та утримати стабільність, попри всі виклики. Тому у планах – відновити роботи з благоустрою.

Вісім з половиною мільйонів виділено на капітальний ремонт прибудинкових територій із заміною інженерних мереж. Передбачено, що ці кошти підуть на 10 дворів. 2,3 млн грн направлено на капремонт дитячих та спортивних майданчиків. Ще 1,7 млн – на капремонт зливової каналізації.

Також депутати проголосували за виділення 400 тисяч грн на забезпечення медикаментами постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи – у тому числі ліквідаторів та дітей, що потребують лікування.



Переглядів: 1865
Поширень: 0

Останні новини